1/16

an open space for entertaining

The driving concept behind the renovation of this pre-war warehouse on Hudson St was to extend natural light throughout the 3000 sq' space. This home includes clean finishes and carefully integrated contemporary millwork to maintain its pre-war architecture and character.

Floating fixtures create lift and dimension, while a centerpiece rug inspired the custom furniture and fixtures throughout the living area. This home is further enhanced by an east facing terrace the layout includes a flex room that easily converts from a den to a guest bedroom

west village warehouse

​Gut renovation • 3000 sf •  4BR

Services: interiors, architecture, construction administration

Duration: 10 months

110 E 25th Street   New York, NY   10010

Tel +1.917.331.5106

michael@michaelwoodinteriors.com

  • White Instagram Icon
  • LinkedIn - White Circle
  • White Facebook Icon

© 2020 by MWI Consulting, Inc.